• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінеральна вода: секрети догляду за шкірою і не тільки

    Опубликовано: 2023-12-14 07:24:24

    Мінеральна вода - не тільки приємний і корисний напій, а й чудовий засіб для догляду за шкірою. Багато хто з нас звик вживати її всередину, але виявляється, вона може стати неймовірно ефективним косметичним продуктом. Перш ніж використовувати газовану мінералку, важливо позбутися вуглекислоти, яка може негативно впливати на шкіру, викликаючи сухість і подразнення.

    Для різних типів шкіри підходять різні види мінеральних вод. "Боржомі", "Єсентуки", "Нарзан" - чудовий вибір для жирної, пористої та комбінованої шкіри, оскільки вони здатні зменшити сальний блиск і звузити пори. Власникам нормальної або сухої шкіри рекомендується використовувати слабомінералізовані води, такі як "Святе джерело" або "Золотий ключ", які тонізують і пом'якшують шкіру.

    Регулярне вмивання мінералкою може позбавити сухості та лущення шкіри. Додаткові процедури, як-от протирання обличчя мінеральними крижинками або використання лосьйону на основі мінеральної води, можуть істотно поліпшити стан шкіри.

    Корисні бризки мінеральної води або спеціальних термальних спреїв також можуть зробити вашу шкіру більш зволоженою і поліпшити стійкість декоративної косметики.

    Домашні маски з використанням мінеральної води стають ще більш ефективними. Заміна води на мінералку під час приготування масок може значно посилити їхні корисні властивості.

    Ломки та шарування нігтів теж можна позбутися за допомогою мінеральної води. Регулярні ванни для нігтів у сильногазованій мінералці, а потім покриття базовим лаком з кальцієм допоможуть зміцнити нігті та підтримувати їхнє здоров'я.

    Таким чином, мінеральна вода - це не тільки напій для втамування спраги, а й багатофункціональний засіб для підтримання краси і здоров'я вашої шкіри та нігтів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.