• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дієта для поліпшення зору

    Опубликовано: 2023-12-12 07:24:09

    Очі - це органи, до яких варто ставитися дуже дбайливо. Більшість людей захищають свої очі доволі примітивно, а саме - сонячними окулярами та часом краплями.

    Але не слід зупиняється на цьому. Їжа також може допомогти нам у цьому питанні. Якщо ви хочете мати бездоганний зір, вам варто задуматися про це.

    Відомо, що морква покращує зір, але не менш корисними є овочі та різна зелень, доводять дослідження американських учених.

    Фрукти та овочі жовтого, помаранчевого та червоного кольору впливають на візуальні функції та можуть запобігти захворюванням очей, пояснюють фахівці з університету Джорджії.

    Ці продукти містять такі каротиноїди як лютеїн і зеаксантин, які відіграють важливу роль у захисті ретини ока. Також вони допомагають знизити дискомфорт від яскравого кольору і скоротити час відновлення після стресу, поліпшити контраст і збільшити візуальний огляд, ба більше, за умови регулярного вживання ви зможете поліпшити свій зір.

    Не слід забувати про правила роботи за комп'ютером. Також слід уникати читання при слабкому освітленні, і якщо ви збираєтеся засмагати на сонці або кататися на лижах - сонячні окуляри обов'язкові.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.