• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Державна ініціатива: Пенсіонери отримають 5 енергоефективних ламп у відділеннях Укрпошти

    Опубликовано: 2023-11-27 17:00:10

    Уряд України розширює можливості для пенсіонерів отримати світлодіодні лампи шляхом надання по п'ять таких ламп на одну фізичну особу безпосередньо у відділеннях поштового зв'язку АТ "Укрпошта". Ініціатива призначена для сприяння енергоефективності та полегшення навантаження на енергосистему України, зокрема перед настанням осінньо-зимового періоду.

    Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у своєму каналі в Telegram.

    Зазначено, що ця додаткова можливість стала частиною широкомасштабної програми обміну ламп розжарювання на світлодіодні, яка розпочалася в Україні наприкінці січня 2023 року. Програма реалізується спільними зусиллями Міністерства економіки, Міністерства цифрової трансформації та "Укрпошти" за підтримки Європейського Союзу.

    Урядове рішення дозволяє отримати енергоефективні лампи пенсіонерам, які пред'являть своє пенсійне посвідчення. Це спростить та прискорить процес видачі ламп перед початком періоду, коли підвищується споживання електроенергії внаслідок погіршення погодних умов. Ініціатива спрямована на забезпечення населення доступними та високоефективними джерелами освітлення.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.