• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вірні стосунки та вагітність: зв'язок, підтверджений наукою

    Опубликовано: 2023-11-22 07:24:26

    Науковці з Університету Пенсильванії дійшли висновку, що стабільність і вірність у шлюбі мають помітний вплив на можливість завагітніти молодої жінки. Згідно з їхнім дослідженням, довгострокові стосунки з одним партнером збільшують ймовірність вагітності на 25%. Виявляється, моногамія може стати ключем до гармонійної роботи гормональної системи, сприяючи успішному зачаттю.

    У парах, де рівень довіри високий, жіночий організм отримує сигнал від ендокринної системи, що вказує на сприятливий момент для зачаття потомства.

    Результати аналізу пар із різними стилями життя підтвердили припущення про те, що вірне подружжя частіше стає батьками. У той час як пари, які віддають перевагу полігамним стосункам, не показують таких результатів.

    Групи з вірними та довірливими стосунками мають більш ранню концепцію дітей. У полігамних стосунках часто виникають труднощі із зачаттям, оскільки організм може не пристосовуватися до репродуктивного циклу, що ускладнює можливість завести дитину.

    Крім того, плюсом вірних стосунків є той факт, що діти, народжені в таких шлюбах, найчастіше володіють більш розвиненими фізичними і розумовими здібностями.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.