• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віктор Орбан переобрано головою партії «Фідес» на Угорщині: проросійські погляди та полеміка з приводу України

    Опубликовано: 2023-11-21 12:00:09

    У суботу, 18 листопада, Віктора Орбана, відомого прем'єр-міністра Угорщини, повторно обрали лідером провладної партії "Фідес". Інформацію про це повідомив видання Nepszava, зауважуючи, що результати голосування не стали несподіванкою.

    Орбан отримав перевагу в голосуванні делегатів з’їзду партії "Фідес", набравши 1190 голосів. Інші кандидати не змогли зібрати достатню кількість голосів, щоб складати конкуренцію прем'єр-міністру, тому він переміг без жодної конкуренції.

    Під час з'їзду партії в Будапешті Орбан висловив свої погляди, наголошуючи на "європейській контрмоделі" Угорщини, яка включає нульову міграцію, економіку, засновану на праці, повну зайнятість, міцні сім'ї, низькі податки та розумний зелений перехід.

    Орбан, очолюючи партію з 1993 року та обіймаючи посаду прем'єр-міністра з 2010 року, відомий своєю проросійською позицією та численними заявами, які критикують Україну. Недавно він висловив сумніви щодо вступу України до Європейського Союзу, вказавши на "важкі питання" та необхідність з'ясування параметрів країни, яка перебуває в стані війни.

    Прем'єр-міністр виступив проти надання допомоги Україні на 50 млрд євро від ЄС. Його позиція викликала сумніви та критику з боку МЗС України.

    Важливо відзначити, що Орбан брав участь у третьому саміті "Один пояс, один шлях" у Китаї, де зустрічався з російським лідером Володимиром Путіним і представником афганського руху "Талібан".

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.