• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Велика Британія збільшить фінансову підтримку України

    Опубликовано: 2023-11-17 09:00:29

    Міністр закордонних справ Великої Британії, Девід Кемерон, під час свого останнього візиту до України 16 листопада оголосив про нові заходи фінансової допомоги для гуманітарних організацій, які активно взялися за підтримку тих, хто постраждав від російської агресії.

    Згідно з пресрелізом британського уряду, Кемерон анонсував підтримку українцям, які зазнали негативного впливу вторгнення Російської Федерації, під час свого перебування в Одесі. Ця допомога охоплюватиме постачання необхідних зимових речей та надання підтримки тим, хто був змушений евакуюватися з прифронтових районів.

    Кемерон повідомив, що Велика Британія виділить 10 мільйонів фунтів стерлінгів (приблизно 12,4 мільйона доларів) за проханням Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ). Ці кошти будуть використані для забезпечення медичних засобів та підтримки населення, яке стало жертвою російської агресії, а також для підтримки ТЧХУ в якості першої служби реагування.

    Додатково, Велика Британія надає понад 7 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 8,7 мільйона доларів) консорціуму під керівництвом волонтерської організації Nonviolent Peaceforce, яка активно здійснює доставку гуманітарної допомоги в небезпечні райони на лінії фронту.

    Крім цього, Велика Британія надає ще 1,4 мільйона фунтів стерлінгів для надання термінової допомоги та рятувальних операцій Корпусу Милосердя в Україні. Ці кроки свідчать про поглиблену підтримку та солідарність Великої Британії в ставленні до України в умовах гуманітарної необхідності.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.