• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські війська зміцнили контроль на лівому березі Херсонщини

    Опубликовано: 2023-11-08 12:00:18

    Згідно з інформацією Інституту вивчення війни (ISW), українські війська розширили контроль над своїми позиціями на східному березі Дніпра в Херсонській області. Вони зберегли свої позиції на північ від Підстепного, що розташоване за 17 км на схід від Херсона.

    Станом на 6 листопада, українські війська залишаються на східному (лівому) березі Херсонської області та утримують свої позиції в певних частинах Кринок. Незважаючи на спроби Росії відтіснити ЗСУ зі східного берега річки Дніпро, українські війська відбили російську атаку біля Кринок, навіть при постійних обстрілах з боку російського 177-го полку морської піхоти.

    За даними ISW, російське керівництво намагається витіснити українські сили з окупованих позицій та намір направити туди додаткові сили через штрафні військові підрозділи "Шторм-З".

    Американські аналітики підкреслюють, що українські війська проводили контратаки неподалік Бахмута та на заході Запорізької області. Українські сили взяли контроль поблизу Красногорівки (6 км на північний захід від Авдіївки) між 3 та 5 листопада, що призвело до відступу російських військ від частини залізничної колії у цьому районі.

    Також, звіти ISW свідчать про успішний тиск українських сил на російські війська поблизу Степового та ресторану "Царська охота" на південь від Авдіївки. Українська армія показала стійкість і готовність у відстоюванні своїх позицій на Херсонщині.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.