• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Канада розпочала процес ратифікації оновленої угоди про вільну торгівлю з Україною

    Опубликовано: 2023-10-19 09:00:10

    Українська угода про вільну торгівлю переживає нову сторінку, оскільки Канада розпочала процес ратифікації модернізованої угоди, яка розширює торговельні можливості між двома країнами. Мері Інг, Міністерка зовнішньої торгівлі, підтримки експорту, малого підприємництва та економічного розвитку Канади, представила текст цієї оновленої угоди перед канадським парламентом, як повідомляє видання "Європейська правда".

    Оновлена угода про вільну торгівлю містить ряд нових розділів та положень, які розширюють спектр сфер співпраці між Канадою та Україною. Серед цих положень важливі глави про торгівлю послугами, включаючи фінансові послуги, інвестиції, тимчасовий в'їзд для бізнесменів, розвиток телекомунікацій та цифрову торгівлю, а також положення, які стосуються праці та охорони навколишнього середовища.

    Мері Інг відзначила, що модернізована угода про вільну торгівлю є важливою віхою у відносинах між Канадою та Україною. Вона відкриває нові можливості для співпраці між бізнесами обох країн і сприяє економічному відновленню України. Одночасно ця угода призначена для забезпечення вигід та підтримки канадців на внутрішньому ринку Канади.

    Оновлена угода про вільну торгівлю свідчить про готовність Канади підтримати та зміцнити торговельні відносини з Україною. Це створює можливість для покращення обміну товарами та послугами між країнами, сприяючи стійкому розвитку обох економік.

    Ратифікація цієї угоди визначить майбутнє співробітництва між Канадою та Україною, а також підсилить торговельні зв'язки та сприятиме подальшому розвитку двох країн.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.