• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Промова Прем'єр-міністра Ізраїлю: «Ми на войні і здобудемо перемогу»

    Опубликовано: 2023-10-07 12:40:39

    Прем'єр-міністр Ізраїлю, Біньямін Нетаньягу, звернувся до населення країни з надзвичайним повідомленням, в якому він підкреслив серйозність ситуації та відзначив, що Ізраїль знаходиться в стані війни. У своєму зверненні, Нетаньягу зазначив, що це не лише операція або ескалація конфлікту, а саме війна.

    "Граждане Ізраїлю, ми находимся в состоянии войны. Это не операция, не эскалация — это война. Уже начата зачистка тех поселений на юге, куда боевикам удалось прорваться. Я распорядился о большом призыве резервистов в армию и нанесении сокрушительных ударов в ответ. Призываю всех граждан Израиля слушаться указаний армии и командования тыла. Мы на войне и мы одержим в ней победу. Враг заплатит беспрецедентную цену", - сказав прем'єр.

    Це звернення прийшло в контексті недавніх подій із загостренням конфлікту в регіоні, а саме нападів бойовиків на південні поселення Ізраїлю. Нетаньягу також заявив, що вже розпочалася зачистка терористичних груп, які здійснили напади.

    Прем'єр закликав всіх громадян Ізраїлю слухати вказівки військових та командування ззаду, а також висловив переконання, що Ізраїль здобуде перемогу в цьому конфлікті.

    Відзначимо, що ситуація в регіоні залишається напруженою, і подальші події будуть залежати від розвитку подій на місцях та міжнародних зусиль для вирішення конфлікту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.