• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як вибрати ідеальну туш для вій

    Опубликовано: 2023-09-08 07:24:33

    Правильний вибір туші для вій - важливий крок для створення ідеального макіяжу очей. Адже незважаючи на велику кількість марок і видів туші, вона може бути не завжди підходящою для ваших вій. У цій статті ми розглянемо, як вибрати ідеальну туш залежно від типу ваших вій.

    Короткі вії: Якщо у вас короткі вії, зверніть увагу на туші з гнучкими прогумованими щіточками-гребінцями. Ці туші відмінно фарбують кожну вію, подовжуючи їх практично вдвічі. Гнучка щіточка дає змогу легко дотягнутися до коротких вій, надаючи їм додаткової довжини та об'єму.

    Прямі вії: Якщо ваші вії прямі та не мають природної завивки, обирайте туш із натуральним воском. Така туш допоможе створити додатковий об'єм і підтримувати завивку. Щіточка теж має значення - вона має бути пластиковою, щоб ретельніше профарбувати та підняти вії.

    Сплутані вії: Якщо у вас вії, схильні сплутуватися і клеїтися одна до одної, вибирайте туш із силіконовою щіточкою-гребінцем. Ця щіточка дозволяє легко розділити вії та створити ультрамодний графічний ефект. Таким чином, ви уникнете склеювання і додасте віям чіткості.

    Тонкі вії: Якщо у вас тонкі вії і ви хочете надати їм додаткового об'єму, шукайте туш зі сферичними пігментами. Ці пігменти обволікають кожну вію, роблячи її густішою і виразнішою. Така туш допоможе надати віям помітного об'єму і щільності.

    Запам'ятайте, що правильно підібрана туш може зробити ваш погляд більш виразним і красивим. Під час вибору туші звертайтеся до особливостей ваших вій і стежте за складом продукту, щоб уникнути подразнення або алергічних реакцій. Зрештою, правильно підібрана туш допоможе вам виглядати на всі сто в будь-якій ситуації.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.