• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Цілюща маска для пожвавлення втомленої шкіри

    Опубликовано: 2023-08-23 07:24:11

    Простий рецепт маски для обличчя, який можна легко приготувати вдома. Ця маска допоможе повернути природне сяйво вашій шкірі та освіжити втомлену шкіру обличчя. Якщо сольові та цукрові скраби, широко використовувані як відлущувальні засоби для тіла, можуть бути занадто агресивними для делікатної шкіри обличчя, це не означає, що обличчя не потребує дбайливої ексфоліації. Для цієї мети ідеально підходить вівсянка.

    Для створення маски, яка спільно очищає, зволожує і оживляє шкіру, вам буде потрібно: 1/4 чашки вівсянки, 1 авокадо і 2 столові ложки меду.

    Подрібніть вівсянку в кухонному комбайні та перекладіть у невелику ємність.

    Також подрібніть м'якоть авокадо і змішайте її з медом. Якщо мед занадто густий або кристалізований, злегка підігрійте його в мікрохвильовій печі.

    Об'єднайте отриману масу з вівсяною пудрою.

    Тонким шаром нанесіть маску на обличчя і шию, залиште на 15-20 хвилин.

    Потім накрийте обличчя теплим рушником і залиште ще на 3-5 хвилин, щоб дозволити олії авокадо проникнути глибше в шкіру.

    Для видалення маски з обличчя використовуйте ватний диск, акуратно промиваючи маску круговими рухами.

    Ця маска - справжня знахідка для втомленої шкіри. Вівсянка делікатно відлущує відмерлі клітини, авокадо зволожує і живить, а мед пом'якшує і сприяє загоєнню шкіри. Спробуйте цей простий і ефективний рецепт для відновлення сяйва і свіжості вашій шкірі, не вдаючись до хімічних компонентів.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.