• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрнафта отримала арештовані активи Татнєфті від уряду

    Опубликовано: 2023-08-17 17:30:16

    Уряд України передав ПАТ "Укрнафта" три компанії, які були арештовані та належали російському холдингу Татнєфть. Про це повідомляє видання enkorr, посилаючись на не названий документ. Раніше цю інформацію також підтвердив народний депутат Олексій Гончаренко.

    Серед цих компаній є "Полтава-Капітал", "Харків-Капітал" і "Татнєфть-АЗС-Україна", які займались власністю автозаправних станцій та іншого нерухомого та рухомого майна.

    Ці компанії були арештовані в квітні минулого року у зв'язку з кримінальним провадженням, а влітку того ж року суд виніс рішення передати їх під управління Агентства з управління активами (АРМА). Частину цього майна було арештовано ще в листопаді 2020 року, і в березні 2023 року це майно було передано під управління АРМА.

    Ці активи включають більше сотні автозаправних станцій, кілька нафтобаз, а також ГНС (газонаповнювальні станції), ГАЗС (газорозподільчі станції) і АГЗП (автозаправні газові пункти).

    За попередніми відомостями, колишній керівник АРМА Дмитро Жоравович зазначив, що для арештованих активів ТОВ "Сахалінське", ПрАТ "Укрнафтобуріння" та АЗС Татнафти знаходять управителя. Додавши, що АРМА разом з урядом розробили механізм спрощеної процедури передачі арештованих активів під управління держпідприємств.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.