• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Генерали ЗСУ та Польщі зустрілися для обміну інформацією щодо потенційних загроз

    Опубликовано: 2023-08-08 18:00:02

    Командувач Об'єднаних сил України, генерал армії Сергій Наєв, провів зустріч з польським генералом Томашем Піотровскі з метою обговорення потенційних загроз внаслідок присутності бойовиків Групи Вагнера на території Білорусі. Про це повідомили у командуванні Об'єднаних сил.

    Під час зустрічі воєначальники обговорили можливі ризики та загрози, що виникають через розміщення найманців Вагнера у сусідній країні. Генерал Наєв підкреслив важливість обміну інформацією та досвідом між сторонами, а також поділився особливостями використання західних озброєнь у контексті збройного конфлікту.

    Зустріч також стала можливістю для підтвердження польської підтримки України у війні проти російської агресії. Генерал Піотровскі пообіцяв надавати загальну допомогу та підтримку в боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України.

    "Польща надає міцну підтримку нашій обороноздатності, що становить значний і незаперечний внесок у перемогу над агресором", - підкреслив генерал Наєв.

    У контексті загострення конфлікту та зростаючих загроз безпеці, такі зустрічі та співпраця між військовими країн-партнерів мають велике значення. Обмін інформацією та досвідом допомагає краще розуміти поточну ситуацію та розробляти ефективні стратегії протидії загрозам.

    На зустрічі також було підкреслено важливість співпраці між Україною та Польщею для забезпечення стабільності та безпеки в регіоні. Обидві сторони підтвердили свою готовність продовжувати співпрацю і допомагати одна одній у вирішенні складних викликів, які стоять перед обома державами.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.