• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський розповів про обсяг ракетних атак Росії проти України за минулий тиждень

    Опубликовано: 2023-08-08 10:30:49

    Президент України Володимир Зеленський розповів про жорстоку і загарбницьку війну, яку продовжують вести російські окупаційні війська проти мирного населення України. У зверненні до громадян країни він зазначив, що лише протягом минулого тижня, загарбники здійснили 65 ракетних ударів по території України, а також запустили 178 ударних дронів, серед яких 87 були "шахедами".

    Незважаючи на безжальні напади, президент підкреслив, що суттєву частину повітряних цілей вдалося збити, і Україна продовжує зосереджувати зусилля на зміцненні свого повітряного щита. Зеленський закликав міжнародних партнерів України надавати додаткову підтримку в формі систем протиповітряної оборони та боєприпасів.

    Президент наголосив на важливій ролі Повітряних сил ЗСУ в забезпеченні безпеки, яка стосується не лише українців, але і всього вільного світу. За його словами, перемога над російським терором можлива, і Україна має потенціал забезпечити безпеку всієї Європи через міцний повітряний щит.

    У ході звернення, Зеленський також висловив вдячність за надану допомогу від партнерів - системи Patriot та IRIS-T, які стали цінним доповненням української оборонної системи. Президент звернув увагу на сучасні бойові літаки та винищувачі, що стали справжньою опорою українського повітряного флоту.

    У цей нелегкий час Україна продовжує боротьбу за свою територіальну цілісність та мирне майбутнє. Підтримка від міжнародних партнерів та рішучість українського народу сприятимуть перемозі над агресором і відновленню країни після конфлікту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.