• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ощадбанк став найбільш розповсюдженою банківською мережею в Україні

    Опубликовано: 2023-07-12 12:30:54

    Ощадбанк став найбільш розповсюдженою банківською мережею в Україні, обійшовши Приватбанк, за даними Національного банку станом на 1 липня 2023 року.

    Хоча Ощадбанк має більше відділень, які тимчасово призупинили свою роботу, за останні півроку банк не закрив жодного відділення. У той же час мережа Приватбанку скоротилась на 80 структурних підрозділів.

    На сьогоднішній день в Україні Ощадбанк має 1183 структурних підрозділи, тоді як у Приватбанку їх кількість становить 1131.

    Перша десятка банків за кількістю відділень на 1 липня виглядає так:

    Ощадбанк - 1183
    Приватбанк - 1131
    Райффайзен Банк - 324
    Укрсиббанк - 230
    ПУМБ - 221
    Укргазбанк - 219
    А-Банк - 202
    Акордбанк - 147
    Креді Агріколь Банк - 141
    Сенс Банк - 140

    Ці дані свідчать про зміни в розподілі банківської мережі в Україні. Ощадбанк продовжує розширювати свою присутність шляхом відкриття нових відділень, тоді як Приватбанк пристосовує свою мережу до сучасних вимог та економічних умов.

    Незважаючи на зменшення кількості відділень, Приватбанк продовжує бути одним з провідних банків в Україні з великим клієнтським базисом та широким спектром фінансових послуг.

    Ці зміни у розподілі банківських відділень свідчать про динамічний розвиток банківської системи в Україні та посилення конкуренції на ринку фінансових послуг. Кількість відділень є важливим фактором для забезпечення зручного доступу клієнтів до банківських послуг та розвитку економіки країни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.