• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Японія поставила Херсонщині 430 генераторів

    Опубликовано: 2023-07-04 12:30:25

    У рамках програми розвитку ООН Херсонська область отримала 430 генераторів, які були закуплені урядом Японії. Ця новина стала важливим кроком у напрямку відновлення постраждалого регіону після підриву росіянами Каховської ГЕС.

    Пресслужба Херсонської ОВА повідомила у Facebook про отримання цих генераторів. Зазначається, що обладнання було закуплене за кошти Уряду Японії та передане за координації Міністерства відновлення. Це свідчить про міжнародну підтримку та співробітництво у відновленні Херсонщини.

    Головна мета закуплення генераторів - оперативне відновлення базових послуг для населення, яке постраждало внаслідок підриву Каховської ГЕС. Генератори допоможуть забезпечити електроенергію та відновити роботу шкіл, лікарень та інших життєво важливих установ.

    Отримані генератори будуть доставлені в громади Херсонської області. Це дозволить ефективно та швидко відновити постраждалі райони та забезпечити мешканців необхідними послугами. Координація розподілу генераторів здійснюватиметься за допомогою Міністерства відновлення.

    Отримання генераторів від Уряду Японії свідчить про значимість міжнародного співробітництва у відновленні постраждалого регіону. Такі дії показують, що Херсонщина не залишена насамоті з своїми проблемами, а отримує підтримку від партнерів з-за кордону.

    Завдяки наданню генераторів урядом Японії, населення Херсонщини зможе швидше відновити своє повсякденне життя та нормальне функціонування громадських послуг. Це є важливим кроком у забезпеченні благополуччя та підтримки людей, які постраждали від небезпечних подій.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.