• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Атака російських військ на Краматорськ, де постраждали колумбійці, викликала реакцію з боку президента Колумбії

    Опубликовано: 2023-06-30 13:00:10

    Атака російських військ на Краматорськ, де постраждали колумбійці, викликала реакцію з боку президента Колумбії, Густаво Петро. Він заявив, що Колумбія негайно направить ноту протесту у зв'язку з пораненням трьох своїх громадян у результаті цієї атаки в Донецькій області.

    Президент Колумбії повідомив у своєму Twitter, що Росія напала на беззахисних колумбійців, порушуючи закони війни. Він закликав МЗС країни вручити дипломатичну ноту протесту та висловив сподівання, що постраждалі колумбійці - Серхіо, Ектор та Каталіна - скоро повернуться до своїх домівок.

    Раніше ЗМІ повідомили про ракетний удар по Краматорську 27 червня, в результаті якого постраждали відомий колумбійський письменник Ектор Абад, колумбійський депутат Серхіо Харамільйо та журналістка Каталіна Гомес.

    Атака на Краматорськ спричинила смерть 12 осіб, включаючи 3 дітей. Ще 60 людей отримали поранення, серед них - 8-місячне немовля.

    Рятувальники змогли витягти з-під завалів 11 постраждалих. 20 осіб звернулися по психологічну допомогу.

    На місці події вже було зібрано 111 тонн будівельних матеріалів. Рятувальні роботи в Краматорську були успішно завершені.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.