• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військові ризики: Marsh McLennan допоможе Україні з виходом на ринки страхування від тероризму

    Опубликовано: 2023-06-25 14:50:53

    Міжнародна брокерська компанія з перестрахування Marsh McLennan оголосила про співпрацю з урядом України задля відкриття доступу до світового страхового ринку.

    Згідно з повідомленням на сайті Marsh McLennan, компанія буде співпрацювати з українським урядом та страховиками з метою створення платформи, яка надасть необхідні дані для оцінки ризиків воєнних дій в Україні. Це необхідно для початку комерційного страхового захисту та залучення інвестиційного капіталу. Платформа забезпечить доступ до важливої інформації, що дозволить страховикам більш впевнено оцінювати та страхувати військові ризики в країні, підвищуючи готовність до входу на ринок.

    Повідомляється, що уряд України уже зобов'язався надавати детальну інформацію страховій галузі з метою забезпечення ефективного та цілеспрямованого моделювання ризиків для відновлення комерційного страхування.

    У свою чергу, Marsh McLennan вже висунула пропозицію щодо створення пулу для страхування військових ризиків перед урядами України та країн G7.

    "Це буде багатонаціональне державно-приватне партнерство, засноване на існуючих пулах страхування від тероризму, що вже діють у декількох країнах G7", - йдеться в повідомленні.

    Також зазначається, що Marsh McLennan буде здійснювати цю роботу безоплатно.

    "Я гордий тим, що наші колеги стоять поряд з народом України", - зазначив президент та головний виконавчий директор Marsh McLennan Джон Дойл, як його цитують у повідомленні.

    Заступник міністра економіки України Олександр Грибан додав, що доступ до світового страхового ринку є життєво важливим для початку довгого шляху до відновлення економіки України.

    "Ця підтримка від Marsh McLennan є рішучим кроком, що допоможе нам залучити необхідні інвестиції для відновлення та зміцнення", - пояснив він.

    Marsh McLennan - провідна світова компанія, яка надає професійні послуги у сфері управління ризиками, стратегії та управління персоналом. Більше 85 тисяч співробітників компанії консультують клієнтів у 130 країнах світу. Річний дохід компанії перевищує 20 млрд доларів.

    Нагадуємо, що раніше стало відомо, що Міжнародне агентство гарантій інвестицій (MIGA), яке належить до Групи Світового банку, почало надавати гарантії для страхування військових ризиків в Україні. Це перший подібний проєкт. Страхування військових ризиків в Україні буде здійснюватися за допомогою Фонду підтримки реконструкції та економіки України (SURE). Угоду щодо збільшення гарантії з 17,1 до 40,85 млн євро між MIGA та німецьким банківським холдингом ProCredit було підписано в Лондоні під час проведення Конференції з відновлення України.

    Україна шукає шляхи для залучення страхового капіталу та забезпечення захисту від військових ризиків в умовах збільшення загострення конфлікту з Росією. Розширення доступу до світового страхового ринку відкриє нові можливості для економічного зростання та відновлення країни.

    http://e-news.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.