• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аплікація без ножиць

    Опубликовано: 2023-06-12 16:48:08

    Наразі ми пропонуємо вам з вашими малюками виготовити виріб з кольорового паперу без використання ножиць. Це цікаво, просто, кольорово, швидко та не дорого, как передает Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Вам потрібно лише трохи часу та набір кольорового паперу + клей. Спочатку обираєте картинку, яку ви хочете втілити в життя (звичайно, можна імпровізувати), тоді кольори. Просто рвемо папір на клаптики, та приклеюємо до білого аркушу-основи, створюючи задуманий образ. Давайте дитині виконувати роботу самостійно. Ви можете робити собі або окрему картину, або допомагати по мінімуму.

    Дане завдання розвиває уяву, увагу, дрібну моторику рук, а як наслідок – мовленнєві зони кори головного мозку, також даним чином ви готуватимете дитячу руку до письма.

    Ця робота не є складною, однак дитина у 11 місяців, звичайно, не зможе таке виконати. Але ж усе приходить з практикою! Показуємо, допомагаємо, згодом, дитина робитиме все самостійно! Бажаємо весело та корисно провести час!

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.