• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Буданова заявили, що Україна готова евакуювати цивільних із Бєлгородської області Росії

    Опубликовано: 2023-06-08 13:40:06

    Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що Україна готова евакуювати цивільних із Бєлгородської області РФ, де тривають бої між російськими повстанцями та військами режиму у Москві. Про це він повідомив в ефірі національного телемарафону.

    За його словами, бойові дії в Бєлгородській області тривають — росіяни з Легіону Свобода Росії та Російського добровольчого корпусу, а також місцеві жителі, які приєдналися до них, повстали проти режиму диктатора Володимира Путіна зі зброєю в руках.

    Він зазначив, що Москва залишила без контролю кілька населених пунктів, обстрілюючи їх артилерією та знищуючи місцевих мешканців.

    Юсов заявив, що бійці РДК та ЛСР фактично діють як озброєна самооборона у Бєлгородській області, захищаючи своїх співвітчизників від режиму у Кремлі.

    Розвідник заявив, що підтримка повстанців серед місцевого населення зростає, збільшується кількість охочих боротися проти Путіна зі зброєю в руках.

    "Україна в належному порядку розгляне звернення про евакуацію цивільних із Бєлгородщини, якщо такі надходитимуть", — резюмував він.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.