• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Надійний захист дитячої шкіри

    Опубликовано: 2023-05-29 10:48:04

    Вираз «Шкіра, як у немовляти», що має на увазі рівний тон, гладкість і оксамитовість придумала людина, яка не мала справи з новонародженими дітьми ХХІ століття …

    Сучасне середовище існування — є, вкрай, агресивним для маленької людини, котра тільки з’явилася у світі. Хлорованна вода, порошки, миючі речовини і, вся та «хімія», яка оточує дитину з моменту її народження не сприяє оптимізації параметрів для її адаптації до нового, ще не пізнанного, світу. Шкіра новонарожденого немовляти, на момент його появи, ще не встигає виробити достатньо міцну захисну плівку, яка є природним захистом від усіх негативних факторів, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Педіатри всього світу, єдині в своєму твердженні про те, що, шкіра здорового новонародженого малюка не вимагає введення взагалі ніяких додаткових засобів для догляду. Однак, останнім часом у новонароджених дітей все частіше відзначаються проблеми дерматологічного характеру. Якщо новоспечена мама спостерігає у своєї дитини почервоніння, попрілості або висипання — необхідно звернутися до свого педіатра і, можливо, саме оптимально підібрана добавка для купання допоможе вирішити дані проблеми.

    У педіатрії прийнято вважати, що використання лікарських трав сприяє зв’язуванню шкідливих речовин, нейтралізації домішок і знешкодженню мікрофлори водопровідної води і шкіри малюка. Окрім того, купання в трав’яних відварах може вирішити значну кількість інших завдань.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.