• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Грузія не запроваджує санкції проти Росії, щоб не нашкодити собі – голова керівної партії

    Опубликовано: 2023-05-12 15:00:33

    Грузія не запроваджуватиме власні санкції проти Росії, оскільки це "стане покаранням для власної країни". Про це заявив у національному телеефірі голова керівної партії Грузинська мрія Іраклій Кобахідзе, повідомляє News Georgia.

    Кобахідзе вважає, що введення Грузією власних санкцій проти країни, яка вже 15 років незаконно окуповує частину її території, було б "покаранням для власної країни", тому такі санкції не вводитимуть.

    "Ми прорахували, що запровадження санкцій проти Росії зробить з економікою Грузії. Наприклад, у нас було двозначне економічне зростання, понад 10%, минулого року. А якби ми запровадили свої санкції, у нас був би двозначний економічний спад, як мінімум від 10 до 18%", – сказав лідер керівної партії.

    На його думку, вимоги опозиційних партій щодо запровадження таких санкцій говорять про їхнє бажання "розорити країну".

    Грузія у 2022 році приєдналася до міжнародних санкцій у зв'язку з вторгненням Росії до України, проте відмовилася вводити будь-які власні обмеження. У Москві кілька разів заявляли, що цінують позицію офіційного Тбілісі, який займає "стриману позицію" щодо війни Росії проти України, зазначає грузинське видання.

    Сергій Бережний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.