• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З Німеччини депортуватимуть нелегальних мігрантів через наплив українських біженців

    Опубликовано: 2023-05-12 10:40:35

    Канцлер Німеччини Олаф Шольц разом з іншими чиновниками вирішили спростити і пришвидшити депортацію нелегальних мігрантів та прискорити надання притулку тим біженцям, яким дозволено залишитися в країні.

    Влада Німеччини змушена вдаватися до такої крайності, оскільки вони намагаються розмістити та підтримати понад 1 мільйон біженців з України, які прибули за останні 14 місяців, пише Вloomberg.

    Наплив українців, які втекли від війни, значно зменшив можливості Німеччини надати притулок близбко 250 тис біженців, які прибули з Афганістану, Сирії чи Іраку.

    Шольц розповів, що федеральний уряд погодився виділити цього року додатковий 1 мільярд євро для фінансування житла та інтеграції українських біженців.

    Видання повідомляє, що в той же час уряд і прем'єр-міністри 16 земель погодили низку заходів, спрямованих на прискорення арешту та депортації мігрантів, яким було відхилено прохання про притулок. Це може значно збільшити кількість житлових кімнат.

    В той же час, федеральні землі Німеччини вирішили не продовжувати пільговий період для українських водіїв. Тому після року перебування в країні українці мають реєструвати транспортні засоби.

    Минулого року Німеччина виділила додатково 2,4 мільярди євро на покриття фінансових витрат для виплат українським біженцям.

    Тетяна Гойденко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.