• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія окупувала 740 українських родовищ корисних копалин

    Опубликовано: 2023-04-20 17:30:59

    На окупованій Росією території України розташовано 740 родовищ корисних копалин. Про це повідомив міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець.

    "Сьогодні Росія окупувала 740 українських родовищ корисних копалин. Злочинним шляхом, фактично крадучи те, що їй не належить", – розказав він після засідання Кабінету міністрів у вівторок.

    Російські пропагандистські медіа 18 квітня повідомили, що Федеральне агентство з надрокористування уже розглядає можливість видати ліцензії на розробку надр на окупованій території України.

    "Традиційно найбільше економічне значення у регіоні мала розробка родовищ кам'яного вугілля. Крім того, добувалися значні обсяги залізних руд та кам'яної солі. Нині розглядається можливість ліцензування нових ділянок надр шляхом проведення аукціонів відповідно до законодавства РФ", – заявило російське агентство.

    Андрій Водяний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.