• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Потрібно більше зброї». Шмигаль та глава Пентагону обговорили потреби України для успішного контрнаступу

    Опубликовано: 2023-04-14 11:00:45

    Прем'єр-міністр Денис Шмигаль провів переговори з міністром оборони США Ллойдом Остіном та закликав надати Україні більше зброї, у тому числі ракет більшої дальності.

    Про це прем'єр повідомив у Telegram.

    Шмигаль та Остін також обговорили нагальні потреби України для успішного проведення чергової контрнаступальної операції зі звільнення українських земель. А також спільну роботу щодо нових спроможностей на майбутнє.

    "Українські воїни довели, що можуть за короткий час освоїти новітню техніку й ефективно використовувати її на полі бою. Для швидшої перемоги Україні потрібно також більше зброї: ППО, важкої артилерії та техніки, мінометів і боєприпасів до них. Закликав США підтримати надання ракет більшої дальності", - зазначив прем'єр України.

    Він додав, що Київ розраховує на незмінно потужну військову підтримку Сполучених Штатів до остаточної перемоги України.

    Нагадаємо, у березні 2023 року міністр оборони США Ллойд Остін висловив думку, що Україна може використати значне виснаження російських сил і західну зброю. Разом це дає ЗСУ дуже хороші шанси на здійснення успішного контрнаступ навесні 2023 року.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.