• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Створення безпечного середовища та якісного повітря для дітей алергіків

    Опубликовано: 2023-03-30 10:08:59

    Всім нам відомо, що створити безпечне середовище для дітей завдання не з легких, особливо коли малеча має респіраторні захворювання. Алергія, астма та інші хвороби респіраторного типу приводять до вічної боротьби родини з навколишніми збудниками.

    Виникає питання: як в домашніх умовах спромогтись покращити повітря та прослідкувати за його якістю? Ми зібрали декілька простих порад, які допоможуть досягти вищої якості повітря та забезпечать здорове та спокійне життя всієї родини.

    •Регулярні прибирання.
    Підтримуючи чистоту приміщення Ви гарантовано покращуєте якість повітря в оселі. При наявності домашніх улюбленців слід прослідкувати за ретельністю прибирання, оскільки шерсть та пил розносяться майже всюди.

    •Безпечні засоби для прибирання.
    Ретельне прибирання не завжди може принести користь здоров’ю вашої родини. Адже компоненти засобів для прибирання часто впливають на систему дихання негативно, тому обираючи «помічників» для прибирання слід впевнитись у натуральності компонентів які входять до їх складу. Також можна самостійно виготовляти засіб для очищення поверхонь беручи за основу оцет та харчову соду. А нейтралізувати аромати даних очисників можна за допомогою кориці або апельсинової цедри.

    •Ні килимам.
    Килимові покриття являються одним із найбільш привабливих місць для осідання пилу та бруду. Тому їх використання потребує наявності потужного пилососа (що у свою чергу не гарантує 100% чистоту ворсу). Для розв’язання такої проблеми слід просто позбавитись від килимового покриття в оселі. Таке рішення допоможе зробити не тільки повітря більш якісним, але й зменшить час на вологе прибирання в цілому.

    •Датчики якості повітря.
    Маючи такий пристрій буде набагато легше зрозуміти якої якості повітря Вас оточує та що власне потрібно зробити для його покращення. Монітори якості повітря аналізують показники якості та приводять методи за допомогою яких можливо скорегувати та покращити навколишнє середовище. Такий помічник точно не буде зайвим у вашій оселі.

    •Наявність «правильних» кімнатних рослин  у домі.
    Кімнатні рослини це не тільки прикраса інтер’єру, але і гарні помічники по очищенню забрудненого повітря. Слід тільки підібрати відповідний вид рослини, який відповідатиме вашим вимогам.

    •Правильні та вчасні провітрювання.
    Наявність гарної вентиляції допомагає у боротьбі з поганою якістю повітря. Слід стежити за вільною циркуляцією повітря у приміщенні та не забувати про важливість провітрювань, навіть у холодну пору року. Пам’ятайте, що слід правильно вибирати час для провітрювання, та зменшити або виключити провітрювання у сезон пилку.

    Підсумовуючи вищесказане, варто зауважити, що головним чинником, котрий впливатиме на самопочуття дитини є саме повітря, а точніше його якість. Тому першочергово слід подбати про покращення даного аспекту.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.