• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна з початку року отримала майже 5 млрд дол підтримки від ЄС та понад 2 млрд дол від США

    Опубликовано: 2023-03-30 09:00:22

    Україна з початку року отримала майже 5 млрд доларів підтримки від ЄС, більше 2 млрд доларів підтримки від США. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН.

    Цитата

    “Від початку року Україна отримала майже 5 млрд доларів підтримки від ЄС, більше 2 млрд доларів підтримки від США. Маємо домовленість про нову програму з МВФ. Отримали фінансову допомогу від Великої Британії, Світового банку, Німеччини, Іспанії, Фінляндії, Ірландії, Швейцарії, Бельгії, Ісландії та Естонії. Норвегія продовжила програму виплат для 50 тисяч українців, які перебувають у складних життєвих умовах та постраждали від російської агресії. Так само продовжуються виплати за програмами ООН та Червоного Хреста”, — розповів Шмигаль.

    За його словами, також за останні 7 місяців у межах спільного проекту Мінреінтеграції, “Укрпошти” та міжнародних організацій забезпечено виплату одноразової грошової допомоги мешканцям деокупованих територій на загальну суму більш як 300 мільйонів гривень.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.