• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шість областей розпочали відключення опалення: у Нафтогазі кажуть про успішне завершення зими

    Опубликовано: 2023-03-28 18:00:11

    У Херсонській, Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Волинській та Вінницькій областях за рішеннями місцевої влади розпочали відключення опалення. Про це повідомив голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов у Facebook, передає УНН.

    Цитата

    «Україна успішно завершує найважчий опалювальний сезон. Погодні умови дозволяють це зробити раніше, ніж було заплановано. У Херсонській, Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Волинській та Вінницькій областях за рішеннями місцевої влади вже розпочалося відключення від опалення», - написав Чернишов.

    Він повідомив, що очікується ще декілька днів прохолодної погоди, після чого опалювальний сезон поступово завершиться і в інших областях.

    Доповнення

    Укренерго повідомляло, що опалювальний сезон уже подекуди завершують, споживання електрики знижується.

    Президент України Володимир Зеленський заявляв, що за півроку українські енергетики, урядовці, сектор безпеки та оборони мають зробити конкретні кроки, щоб у наступний опалювальний сезон увійти готовими до будь-якої загрози.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.