• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Щотижня у Києві більшає випадків COVID: влада застерігає від легковажного ставлення

    Опубликовано: 2023-03-22 16:30:32

    У Києві зберігається тенденція до зростання захворюваності на COVID-19. Усього з 10 до 16 березня зареєстровано 1652 випадки, що на 384 більше, ніж за попередній аналогічний період. Про це повідомляє КМДА, передає УНН.

    Цитата

    «У столиці зберігається тенденція до зростання захворюваності на COVID-19. Усього з 10 до 16 березня у Києві зареєстровано 1652 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірусну інфекцію, що на 384 більше, ніж за попередній аналогічний період. У тому числі захворіли 662 чоловіки, 990 жінок та 190 дітей, найменшому з яких виповнилося лише 8 днів», - ідеться в повідомленні.

    Деталі

    Директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург зазначила, що для медиків такі цифри є прогнозованим результатом легковажного ставлення киян до свого здоров’я та здоров’я близьких.

    «Здається, минулі спалахи цієї підступної хвороби мало кого та мало чому навчили. Майже немає людей у масках, ніхто не дотримується дистанції, не всі прикривають носа та рота, коли кашляють і чхають… Я вже не кажу про те, що хворим взагалі варто залишатися вдома, лікуватися та чекати на повне одужання», – розповіла Гінзбург.

    Очільниця Департаменту зазначила, що найефективнішим захистом від COVID-19 залишається вакцинація.

    Доповнення

    Заступник міністра охорони здоров'я України - головний державний санітарний лікар Ігор Кузін повідомляв, що для успішного подолання COVID-19 Україна має відновити довоєнні темпи вакцинації.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.