• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Армія РФ завдала ракетного удару по Авдіївці

    Опубликовано: 2023-03-21 09:58:31

    Протягом минулої доби російські окупаційні війська двічі здійснили артобстріл та завдали ракетного удару по Авдіївці Донецької області. У місті пошкоджено будинки, територія АКХЗ та харчове підприємство.

    Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

    За його словами, Адіївка зазнала двох артобстрілів та ракетного удару – пошкоджено будинки на 4 вулицях, територію АКХЗ та харчове підприємство. Внаслідок обстрілу двоє цивільних людей отримали поранення.

    Крім того, щонайменше 5 будинків пошкоджено в Очеретинській громаді, зокрема, Ласточкине потрапило під артобстріл та ракетний удар. У Мар’їнській громаді відбуваються артобстріли в Мар’їнці, Красногорівці, Максимільянівці та Георгіївці.

    На Горлівському напрямку 1 людина загинула і 1 поранена в Бахмуті.

    У Костянтинівці пошкоджено 3 приватні будинки, дитсадок, газопровід і водопровід.

    У Соледарській громаді під ворожими обстрілами були села Васюківка і Роздолівка. Також зафіксовано хаотичні обстріли Торецької та Часовоярської громад.

    На Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено дитсадок та будинки на двох вулицях.

    За словами очільника області, всього за добу росіяни вбили 2 жителів Донеччини.

    Нагадаємо, 20 березня росіяни завдали ракетного удару по Краматорську. Також у Костянтинівці обстрілами пошкоджено 3 багатоповерхівки та 3 приватні будинки, у Бахмуті - 3 багатоповерхівки.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.