• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США та їхні союзники заморозили у російських олігархів понад 58 мільярдів доларів

    Опубликовано: 2023-03-13 18:00:52

    США та їхні союзники заблокували або конфіскували активи на суму понад 58 мільярдів доларів, які належать або контролюються росіянами, які перебувають під санкціями. Західні уряди продовжують посилювати тиск у зв'язку з вторгненням кремля в Україну, пише УНН.

    Деталі

    Робоча група REPO провела своє шосте багатостороннє засідання депутатів у четвер вранці, щоб обговорити роботу, що триває, і пообіцяла «подвоїти» свої зусилля щодо покарання володимира путіна та його соратників. Цільова група є спільним проектом США, Австралії, Канади, Німеччини, Італії, Франції, Японії, Великої Британії та Європейської комісії.

    «REPO подвоїть зусилля щодо притягнення росії до відповідальності за її несправедливу війну, протидіючи спробам росії підірвати, обійти або ухилитися від колективних санкцій REPO», — йдеться у спільній заяві, опублікованій після зустрічі та отриманій спочатку CNN.

    «REPO продовжить виявляти, знаходити і заморожувати активи росіян, які перебувають під санкціями, з метою позбавити кремль коштів, необхідних йому для ведення незаконної війни».

    Після зустрічі у четвер REPO також випустило спільні глобальні рекомендації, щоб допомогти приватному сектору виявляти та запобігати поширеним методам ухиляння від санкцій, такі як створення складних структур власності та використання сторонніх юрисдикцій та неправдивої торгової інформації.

    Представник міністерства фінансів США повідомив CNN, що REPO також надає залученим урядам цінний та оптимізований механізм для застосування багатьох із тих же інструментів та передового досвіду для ширших зусиль щодо боротьби з ухиленням від санкцій.

    Адміністрація Байдена зосереджена на тому, як заповнити прогалини в ухиленні від санкцій — проблема, яка охоплює весь спектр противників, таких як Китай та союзників, таких як Туреччина, Індія та Об'єднані Арабські Емірати.

    Додамо

    Оперативна група заблокувала фінансові активи та конфіскувала розкішні яхти, елітну нерухомість, безцінні витвори мистецтва та навіть яйце Фаберже з яхти російського олігарха Керімова.

    Галина Крижанівська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.