• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Правильний догляд за обличчям

    Опубликовано: 2023-03-07 16:20:02

    Для ідеального обличчя не потрібно забувати про те, що шкіра щодня потребує догляду. Правильний щоденний догляд за шкірою має доповнюватись якісним засобом для зняття макіяжу. Засоби для очищення шкіри потрібно обирати в залежності від типу шкіри, щоб ви могли насолоджуватися обличчям без прищів, закупорених пір і передчасних зморшок. Краще обрати косметику у складі якої є кераміди для шкіри.

    Як знімати макіяж та які засоби для цього обрати?

    Якщо ви використовуєте тональну основу, знімання макіяжу є обов'язковою процедурою. Шкіра під шаром макіяжу не може вільно дихати та виводити з поверхні шкідливі токсини. В залежності від типу шкіри варто звернути увагу на такі засоби:  

    1. Для сухої шкіри краще обирати масло чи лосьйон, які не сушать шкіру.

    2. Чутлива шкіра потребує ніжного догляду. Для цього використовується ніжне молочко, кокосове або мигдальне масло, що не подразнює шкіру.

    3. Гелі та пінки для зняття макіяжу, що змиваються водою, видалять надлишки шкірного сала з поверхні шкіри та стануть чудовим варіантом для комбінованої та жирної шкіри.

    4. Проблемна шкіра повинна мати дієвий догляд. Для цього доцільно використовувати рідини для зняття макіяжу або гелі з противугревими речовинами у складі. 

    Підібрати такі засоби можливо в лінійці косметичних продуктів CeraVe. Великий вибір дозволяє знайти відповідний догляд за шкірою в залежності від індивідуальних особливостей. 

    Як правильно очищати шкіру?

    Вранці зазвичай небагато часу на догляд, тому можна користуватись лосьйоном, який очищає й освіжає шкіру одночасно.

    Поради та рекомендації щодо правильного очищення шкіри:

    - оберіть косметику відповідно до потреб шкіри: жирна шкіра оцінить гель для очищення обличчя, суха — зволожуючі формули у складі яких є кераміди та масла, а чутлива шкіра потребує ніжної пінки; 

    - використовуйте скраб для обличчя не рідше одного разу на тиждень, щоб відлущити відмерлі клітини шкіри.

    Використання міцелярної води допоможе ретельно та швидко видалити макіяж та очистити обличчя.

    Жирній шкірі треба не рідше одного разу на тиждень давати маску для глибокого очищення обличчя, яка видалить з поверхні токсини, звузить пори та гармонізує вироблення шкірного сала.

    Після очищення використовуйте тонік для обличчя, який врівноважує pH шкіри та звужує пори. Потім нанесіть сироватку та крем для обличчя.


     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.