• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Путін готовий вести переговори з пістолетом біля скроні. Перемоги Росії у війні не буде — Шольц

    Опубликовано: 2023-03-03 15:30:44

    Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що російський диктатор Володимир Путін не готовий вести переговори, а Росія досі розраховує на військову перемогу в Україні. Про це він сказав під час виступу у Бундестазі, цитує його Zeit.

    За його словами, про нав'язаний Україні мир не може бути й мови не лише з моральних міркувань, а й через принципи безпеки Європи та всього світу.

    "Було б фатальним заохоченням для агресора, якби порушення міжнародного права та європейського мирного порядку було винагороджено", — сказав канцлер.

    Він зазначив, що Росія все ще вважає, що зможе здобути військову перемогу, але цього не станеться, оскільки союзники продовжують підтримувати Україну.

    Шольц підкреслив, що Путін помиляється, коли думає, що час грає на нього, і чим раніше диктатор зрозуміє, що він не досягне своєї мети, тим більше шансів на припинення війни.

    "Ніщо не вказує на те, що Путін готовий вести переговори про повернення до таких принципів і справедливий мир. Але застосовно наступне: Ви не можете вести переговори з пістолетом біля скроні — окрім як про власне підпорядкування", — резюмував він.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.