• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У РФ закінчилися запаси іранських дронів-камікадзе, - розвідка Британії

    Опубликовано: 2023-02-28 12:20:48

    Росія другий тиждень не застосовує проти України іранські безпілотники Shahed-136, тому що, ймовірно, вичерпала їхні запаси.

    Про це повідомляє розвідка Британії.

     У відомстві звертають увагу на те, що приблизно з 15 лютого не надходило жодних повідомлень про використання росіянами іранських безпілотників.

    До цього ЗСУ повідомляли про збиття щонайменше 24 БПЛА Shahed-136 з кінця січня до початку лютого 2023 року, ще десятки дронів були знищені в перші кілька днів 2023 року.

    "Відсутність розгортання ударних безпілотників, ймовірно, свідчить про те, що Росія скоротила свій поточний запас. РФ, ймовірно, шукатиме можливостей поповнення запасів", - дійшли висновку в розвідці Британії.

    Там зауважують, що хоча ця зброя не має хороших результатів у знищенні цілей, росіяни вважають її корисною приманкою, яка може відвертати українську ППО від більш ефективних російських крилатих ракет.

    Зазначимо, найголовнішою військовою покупкою Росії в Ірані стали безпілотники Shahed, якими країна-агресорка атакує Україну.

    Як повідомив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, наразі Росія вже отримала від Ірану пробну партію снарядів і планує завезти ще близько 20 000 боєприпасів.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.