• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Буданов: Росія скоро буде змушена вивести війська з України. Ми наближаємося до кінця війни

    Опубликовано: 2023-02-24 13:20:09

    Росія скоро буде змушена вивести війська з України, кінець війни наближається. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю газеті Le Monde.

    За його словами, він вважає, що Україна та Росія наближаються до кінця війни, який можливий лише за відновлення територіальної цілісності у межах 1991 року.

    "Будь-який інший варіант для нас неприйнятний. Будь-яка територіальна поступка могла призвести лише до нового конфлікту надалі", — сказав Буданов.

    Розвідник зазначив, що Росія буде змушена вивести свої війська з України під тиском Збройних Сил України, внутрішніх політичних процесів у РФ та під тиском дипломатії вже незабаром.

    "Інакше це швидко призведе до краху російського режиму. Вони не мають іншого рішення. У росіян була можливість спокійно вийти з ситуації, яку вони самі створили. Вони не хотіли зупинятися. Вони обрали шлях ескалації. Це створює для них проблеми", — резюмував він.

    Раніше голова ГУР сказав, що Росія хоче закінчити війну проти України якнайшвидше.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.