• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни 17 разів обстріляли Херсон. 5 людей загинуло та 16 поранено

    Опубликовано: 2023-02-22 09:31:48

    21 лютого російські військові 17 разів обстріляли Херсон. Внаслідок обстрілів 5 людей загинуло, а 16 отримали поранення. Про це повідомляє Херсонська міська рада.

    "За сьогодні ворог 17 разів обстріляв територію Херсонської громади. На зараз відомо, що 5 людей загинуло, 16 - постраждало, серед них - дитина 16 років. У неї мінновибухова травма, множинні осколкові поранення обличчя та нижніх кінцівок. Наразі стан дитини - легкосередній", - сказано в повідомленні.

    Згідно з ним, під російські населені пункти громади Кіндійка, Зеленівка, Антонівка, а також Таврійський та Корабельний райони міста. Під вогнем перебував центр Херсона, площа Свободи, зупинка громадського транспорту, територія одного із комунальних підприємств міста.

    Унаслідок обстрілів пошкоджені будинки та автомобілі.

    Крім цього в міській раді опублікували фото міста після обстрілів.

    Нагадаємо, 21 лютого близько 12:00 в Херсоні пролунали вибухи. Пізніше місцеве видання "Мост" з посиланням на очевидців повідомляє, що росіяни влучили в зупинку громадського транспорту. Внаслідок цього багато людей загинули та отримали поранення.

    А видання "Суспільне", посилаючись на прес-офіцера комендатури оборони міста Дмитра Плетенчука, повідомило що відомо про шість загиблих внаслідок влучання в зупинку. Оперативне командування "Південь" повідомило про 12 поранених внаслідок обстрілів.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.