• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Що буде з субсидією, якщо для опалення використовується електрика, тепло та газ

    Опубликовано: 2023-02-10 17:00:56

    Цієї зими уряд змінив порядок нарахуванні субсидій на оплату житлово-комунальних послуг і переглянув нормативи для послуг з постачання теплової енергії для населення, яке використовує централізоване чи автономне опалення. Це своєю чергою вплинуло і на розміри субсидій для вразливих верств населення.

    Однак іноді буває так, що для опалення житлового приміщення одночасно використовується теплова енергія та/або природний газ, та/або електрична енергія.

    У таких випадках, роз’яснюють у Пенсійному фонді, соціальні нормативи для опалення чи теплопостачання приміщення під час розрахунку житлової субсидії застосовуються тільки на одну комунальну послугу за вибором людини.

    Але є і винятки
    Винятком можуть бути випадки, коли в багатоквартирних житлових будинках споживачам, що встановили автономні системи опалення, нараховується плата за послугу з постачання теплової енергії (для опалення місць загального користування, на функціонування внутрішньобудинкових систем опалення будівлі тощо). У такому разі субсидія призначається на обидві послуги.

    Інф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.