• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прем'єр Японії планує поїздку до Києва у лютому – ЗМІ

    Опубликовано: 2023-01-24 17:30:43

    Прем'єр-міністр Японії Фуміо Кісіда розглядає можливість поїздки до Києва у лютому. Про це повідомляє Reuters із посиланням на японські медіа.

    Агентство пише, що джерела в уряді Японії передали журналістам газети Yomiuri, що прем'єр-міністр Кісіда планує на лютий поїздку до Києва для переговорів із президентом Володимиром Зеленським.

    Японія хоче наголосити, повідомляє Yomiuri, що має намір продовжувати підтримувати Україну, а також опублікувати спільну з Україною заяву із засудженням російської агресії.

    Рішення про поїздку ще не ухвалено, Кісіда ухвалить остаточне рішення залежно від розвитку подій в Україні, повідомили газеті неназвані джерела в уряді.

    Японія зараз є головою Великої Сімки і у травні 2023 року прийме у Хіросімі щорічний саміт G7.

    13 січня президент США Джо Байден і прем'єр-міністр Японії Фуміо Кісіда заявили, що будь-яке застосування Росією ядерної зброї в Україні буде "нічим не виправданим ворожим актом проти людства".

    Сергій Бережний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.