• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дуда сподівається, що надання Україні танків Leopard відкриє нову главу військової допомоги

    Опубликовано: 2023-01-19 11:20:58

    Президент Польщі Анджей Дуда закликав західні країни продовжувати військову підтримку України і сподівається, що союзники слідом за його країною схвалять передачу танків українським військовим.

    "Ця війна від початку посилає один сигнал із України. Це те, що Володимир Зеленський сказав нам на початку війни телефоном. І був один меседж: зброя, зброя і ще раз зброя - нам потрібна військова підтримка… Якщо ми продовжимо відправляти багато військової техніки для захисників України, передової техніки, вони матимуть змогу зупинити росіян", - зазначив він на панельній дискусії "На захист Європи" у Давосі.

    Він додав, що Польща має намір передати Україні близько 14 танків Leopard і сподівається, що це рішення відкриє новий розділ у військовій допомозі.

    "Ми намагаємось організувати велику підтримку для України. Отже, ми сподіваємося, що з'явиться кілька союзників, які передадуть Україні танки Leopard 2, Сhallenger із Великобританії", - додав Дуда.

    Нагадаємо, президент Польщі Анджей Дуда заявив, що Польща передасть Україні роту танків Leopard в рамках міжнародної коаліці.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.