• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Буданов про ситуацію на фронті взимку: Росія знаходиться у глухому куті

    Опубликовано: 2022-12-28 12:00:31

    Армія країни-агресора РФ перебуває в глухому куті, тому найближчим часом ситуація на фронті на користь Росії докорінно не зміниться.

    Про це заявив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю LIGA.net.

    "Докорінної зміни ситуації в найближчий період не очікується. На це є низка об’єктивних причин. Росія знаходиться зараз у глухому куті, і єдине місце, де вона ще "намагається намагатись" наступати – це Бахмут. Особливих успіхів на цьому напрямку не мають. Із серпня (росіяни, - ред.) постійно кажуть, що Бахмут майже захоплено. Як бачите, вже кінець грудня", - зазначив він.

    За його словами, РФ також пробує концентрувати свої сили трошки північніше Бахмута і в напрямку Запоріжжя.

    "Росіяни вже робили кілька спроб невеликих локальних наступів. Всі вони були зазделегідь виявлені та закінчилися для них нічим. Тому докорінної зміни ситуації з боку Російської Федерації зараз ми не очікуємо. Коментувати наші дії я не буду", - сказав він.

    Начальник ГУР також заявив, що ракетний арсенал РФ скорочується і вважає, що залишків вистачить на два-три масовані удари по Україні.

    Нагадаємо, розвідка Британії раніше повідомляла, що з жовтня армія країни-агресора РФ поповнила свої ряди десятками тисяч мобілізованими резервістами. Попри зменшення безпосередньої нестачі особового складу, дефіцит боєприпасів, швидше за все, залишається ключовим обмежуючим фактором для російських наступальних операцій.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.