• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ІТ-професія – ваш квиток в фінансово безпечне майбутнє

    Опубликовано: 2022-12-23 23:02:57

    ІТ-професія – ваш квиток у фінансово безпечне майбутнє

    Сучасний світ дуже комп’ютеризований, тому вміти програмувати – означає отримати білет у фінансово безпечне та незалежне майбутнє. ІТ-сфера стрімко розвивається, кожен рік цей темп тільки нарощується. Якщо спеціаліст дійсно грамотний, має відповідний диплом та бажання працювати, він швидко знайде прибуткову роботу на довгий період. Де ж можна освоїти таку перспективну та цікаву професію? Так IT академія STEP стане вашим надійним помічником в отриманні нових знань, а також допоможе вийти на міжнародний рівень. Тут навчаються програмісти, веб-дизайнери та інші профільні фахівці з 1999-гороку, а також є окремий курс для молодшого покоління «айтішників». Комп'ютерна Академія IT Step забезпечує кожному комфортну атмосферу, найкращу подачу матеріалу та легку комунікацію студентів і викладачів.

    Популярні напрямки і їх переваги

    1. Програмування. Цей курс можна починати вивчати з 15-ти років. Якщо ваша дитина не може «відлипнути» від ноутбука, то обов’язково запишіть її на навчання. Розробка програмного забезпечення, курси тестування, Front-end та інші напрямки точно зацікавлять її більше, ніж типові ігри.

    2. Дизайн. Що вам більше подобається? Тривимірна візуалізація предметів, будівель, інтер’єрів та навіть персонажів в 3Ds Maks чи моунш-дизайн? Для молодших студентів можна запропоновувати графіку.

    3. Маркетинг та контекстна реклама. Тут навчають, як зробити свій сайт успішним, скерувати увагу аудиторії в потрібне русло, підвищити ефективність інтернет-бізнесу, мінімізувати його слабкі сторони.

    Що таке «Front-end»?

    Front-end – це той напрямок навчання для цілеспрямованих людей, які можуть і не мати досвіт роботи в ІТ. Так називають публічну частину сайтів, з якою можна взаємодіяти, а також комунікувати напряму. Якщо простими словами, то front-end – це те, що ви бачите, коли відкриваєте web-сторінку будь-якого порталу.

    В Україні безліч відомих компаній перейшли в онлайн-простір, саме тому попит на фронтенд розробників постійно зростає. Сьогодні без такого спеціаліста жодна фірма не існує, якщо вона має свій персональний сайт. Записатися на навчання ви завжди можете тут front-end developer, також прочитати про переваги даного напрямку.

    Будь-які курси від академії STEP IT, - це комплексні знання, які необхідні сучасним роботодавцям та бізнесу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.