• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Генсек ООН виступив за запровадження норм відповідальності для соцмереж

    Опубликовано: 2022-12-21 16:30:13

    Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш вважає за необхідне встановити зрозумілі правила відповідальної діяльності соціальних мереж.

    Про це він заявив під час брифінгу, передає УНН.

    Деталі

    Голова ООН звернувся до представників медіа, що саме вони несуть відповідальність за опубліковану інформацію і треба для цього "ясні правила", оскільки соцмережі такої відповідальності не несуть.

    Цитата

    "Питання полягає в тому, щоб були ясні правила, які необхідно встановити в плані відповідальності платформ соціальних мереж. У агентствах новин, газетах, ТБ ви несете відповідальність за те, що публікуєте. Соціальні мережі не несуть законної відповідальності за те, що публікують. Нам потрібно створити деякі форми регулювання, які прояснять відповідальність", - зазначив генсек ООН.

    Додамо

    Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш стверджує, що переговори про мир між Україною та Росією не будуть можливі у найближчій перспективі. Водночас він висловив сподівання, що війна може завершитися до кінця 2023 року.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.