• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дрон-камікадзе пролетів над майданчиком Південноукраїнської АЕС, - Енергоатом

    Опубликовано: 2022-12-21 11:40:24

    Вночі 19 грудня країна-агресор РФ атакувала іранськими БПЛА українські міста. Зафіксовано проліт дрона-камікадзе "Шахід" над майданчиком Південноукраїнської АЕС

    Про це повідомила пресслужба "Енергоатому".

    "Сьогодні вночі, 19 грудня о 00:46, зафіксовано проліт дрона-камікадзе "Шахід" над майданчиком Південноукраїнської АЕС у близькості до ядерної установки", - йдеться у повідомленні.

    В "Енергоатомі" наголошують, що це є абсолютно неприпустимим порушенням ядерної та радіаційної безпеки.

    "Звертаємося до МАГАТЕ й усієї світової атомної спільноти, інформуючи про факт прольоту ударного безпілотника над майданчиком атомної станції. Вкотре закликаємо не допустити, аби ядерні об’єкти піддавались ризику нападу з боку армії рф та несли загрозу ядерній та радіаційній безпеці України та світу", - підкреслюють в "Енергоатомі".

    Зазначимо, крім того, що Росія постійно створює ядерну загрозу на окупованій Запорізькій АЕС, влітку російська крилата ракета, схожа на ракету типу "Калібр", пролетіла критично низько над Південноукраїнською АЕС.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.