• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Студент Ukrainian Film School, позивний «Фінчер»

    Опубликовано: 2022-12-07 09:22:36

    6 грудня - День Збройних сил України. Щиро дякуємо кожному воїну за те, що  Ukrainian Film School має можливість працювати, а наші студенти – навчатися та рухатися далі.
     
    Наразі 15 випускників та викладачів Ukrainian Film School мужньо захищають Україну на  всіх напрямках фронту. Ми пишаємося ними і дуже чекаємо на їхнє повернення додому і до навчання.
    Саме сьогодні знайомимо  вас із Валерієм Пузіком, студентом курсу «Документальне кіно», який зараз знаходиться в лавах ЗСУ і попри все продовжує навчання. Валерій фільмує події війни й прагне створити документальну стрічку. До занять він підключається прямо із окопів та дивує своєю вмотивованістю, жагою до знань і вірою у власну мрію.  Ми поспілкувалися із Валерієм і переконалися, що для втілення мрій немає перешкод.

    - Що вас мотивує до навчання в найскладніших умовах несення служби?
    У мене позивний Фінчер. Я обрав його, ще в 2015 році коли вперше потрапив на війну. Я дуже люблю цього режисера і його підхід у кіно. Якось Девід Фінчер сказав: «Ніколи не пізно бути тим, ким хочеш». От, власне, планую стати режисером.

    - Як ви плануєте реалізувати знання курсу «Документальне кіно» на практиці?
    Зараз фільмую свій підрозділ. Хочу зробити з відзнятого матеріалу повнометражне документальне кіно від першої особи. Цей курс, думаю, допоможе мені розібратися з тим, як це правильно зробити.

    - Як ви намагаєтеся владнати технічні перешкоди в польових умовах?
    Кожне домашнє завдання, за можливості,  я виконую, адже це важливо для того, щоб опанувати той чи інший момент на практиці. Монтаж в смартфоні. Нотатки теж в смартфоні. Головне, щоб була мережа та електрика для відвідування лекцій.

    Історія Валерія Пузіка дійсно вражає. Ми, Ukrainian Film School, раді бути причетними до  народжування творчості, навіть в надскладних умовах війни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.