• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Поки що виходу не бачу». Штайнмаєр проти перемир'я України з Росією

    Опубликовано: 2022-11-30 13:00:43

    Заклики до припинення вогню в Україні зараз є безвідповідальними, оскільки перемир'я виправдовувало б порушення міжнародного права з боку Росії. Про це заявив президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр в інтерв'ю DW.

    Як зазначається, деякі західні офіційні особи наполягають на тому, що припинення вогню може бути єдиним способом покласти край бойовим діям в Україні, але Штайнмаєр назвав будь-яку пропозицію про перемир'я "безрозсудною".

    "Бо встановлення припинення вогню в цей момент часу, по суті, виправдовує всю несправедливість, яка вже сталася", – сказав президент ФРН.

    За його словами, оскільки російські війська все ще окупують частину України, перемир'я дозволить Москві зберегти свою присутність на цих територіях, всупереч тому, що це є порушенням міжнародного права.

    "Це не може бути метою припинення вогню. Тому, на жаль, я не можу сказати, що бачу якийсь вихід на цей момент", – додав Штайнмаєр.

    Президент ФРН заявив, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну німецька політика зазнала серйозного "переосмислення".

    За словами Штайнмаєра, уряд і населення Німеччини дійшли розуміння того, що війна в Україні означає, що європейська безпека більше не може бути гарантована.

    Наталія Медведєва

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.