• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Макрон звинуватив Росію в поширенні дезінформації в Африці

    Опубликовано: 2022-11-22 18:00:42

    В інтерв’ю TV5 Monde в кулуарах конференції франкомовних країн у Тунісі президент Франції Еммануель Макрон звинуватив Росію в поширенні дезінформації в Африці, пише УНН.

    Деталі

    Еммануель Макрон звинуватив Росію в поширенні дезінформації для розвитку свого «хижацького проекту» в Африці, де Франція зазнала військових невдач.

    В інтерв’ю TV5 Monde в кулуарах конференції франкомовних країн у Тунісі президент Франції сказав, що існує «хижацький проект», який просуває дезінформацію в африканські країни, який є «політичним проектом, який фінансується Росією, іноді іншими».

    Цитата

    «Кілька держав, які хочуть поширити свій вплив в Африці, роблять це, щоб завдати шкоди Франції, завдати шкоди її мові, посіяти сумніви, але, перш за все, переслідувати певні інтереси», — йдеться у заяві.

    Нагадаємо

    Під час свого літнього турне африканськими країнами Еммануель Макрон сказав, що Росія розпочала гібридну світову війну нового типу та використовує інформацію, енергію та продовольство як інструменти.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.