• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Через ракетний терор Росії понад 10 млн українців зараз без світла – Зеленський

    Опубликовано: 2022-11-21 11:15:34

    Внаслідок масованого ракетного обстрілу РФ по території України без світла зараз залишаються понад 10 млн будинків. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у відеозверненні.

    За словами Зеленського, протягом усього дня триває ліквідація наслідків чергової ракетної атаки росіян проти України.

    "Знову аварійні відключення світла на додачу до планових, стабілізаційних. На сьогодні понад 10 млн українців без електрики. на Вінниччині, Одещині, Сумщині та в Києві. Ми робимо все, щоб нормалізувати постачання [електроенергії]", – сказав президент.

    Він також повідомив, що лише за першу половину сьогоднішнього дня українським силам оборони вдалося збити шість російських крилатих ракет і п'ять "шахедів" – але, на жаль, не всі із запущених росіянами.

    "Знову і знову повторюємо партнерам, що тільки повний захист українського неба вбереже і Україну, і Європу від багатьох можливих ескалацій російської агресії й точно спонукатиме Росію до справжнього припинення війни. Не до тієї пропаганди, яка зараз звучить із Кремля про готовність до переговорів, щоб виграти трохи часу та зібратися з силами для нових ударів. А до справжнього миру", – додав Зеленський.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.