• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тільки перемога України над Росією дозволить реалізувати рішення суду щодо MH17 – Резніков

    Опубликовано: 2022-11-21 11:00:49

    Лише перемога України над Росією дозволить виконати рішення суду у справі MH17. Про це заявив у Twitter міністр оборони Олексій Резніков.

    Резніков написав, що Україна вітає рішення Окружного суду Гааги у Нідерландах у справі MH17.

    Він зазначив, що суд підтвердив висновки Об'єднаної слідчої групи про те, що MH17 був збитий російською системою "Бук", засудив винних у скоєнні злочину до довічних термінів ув'язнення та зобов'язав їх виплатити компенсацію.

    "Але ні терористична держава, ні її воєнні злочинці не збираються каятися і відбувати покарання. Навпаки: вони скоюють нові злочини – вбивства, тортури та руйнування. Тільки перемога України над Росією дозволить реалізувати рішення суду", – наголосив міністр.

    Сьогодні суд заявив, що звинувачення проти терориста Ігоря Гіркіна, а також підсудних Сергія Дубинського та Леоніда Харченка вважаються доведеними. Їх заочно засудили до довічного ув'язнення.

    Також суд офіційно підтвердив, що рейс MH17 був збитий ракетою "Бук" російського виробництва, випущеною з тимчасово окупованої території.

    Сергій Бережний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.