• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Системи NASAMS мають 100% успіх у перехопленні російських ракет в Україні – Остін

    Опубликовано: 2022-11-17 15:30:07

    Надані США системи ППО NASAMS досягли 100% успіху у перехопленні російських ракет в Україні. Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін на сьомій зустрічі міністрів оборони Контактної групи з оборони України (Рамштайн), передає УНН з посиланням на Reuters.

    Цитата

    “Надані США системи ППО NASAMS досягли 100% успіху в перехопленні російських ракет в Україні”, – заявив він.

    Деталі

    Коментуючи роботу американських систем ППО в контексті влучення російської ракети на територію Польщі, Остін заявив, що Сполучені Штати будуть працювати з Польщею, щоб зібрати більше інформації про вибух.

    Додамо

    Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що і Польща, і США мають дати згоду на участь України у розслідуванні падіння ракети у польському прикордонному селі, внаслідок чого загинуло двоє людей.

    Дуда заявив з приводу інциденту з падінням ракети, що немає жодних ознак того, що це була навмисна атака на Польщу. І що "багато вказує на те, що це була ракета ППО, яка, на жаль, впала на територію Польщі".

    За словами Генсека НАТО Єнса Столтенберга, немає жодних ознак того, що падіння ракети в Польщі було результатом навмисної атаки. І що "попередній аналіз показує, що інцидент, ймовірно, був викликаний українською ракетою ППО, яка була випущена для захисту території України від атак російських крилатих ракет".

    Україна виступає за спільне вивчення інциденту з падінням ракети у Польщі та просить невідкладно надати доступ до місця вибуху.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.