• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зима змінить умови війни як для російської, так і для української армії – британська розвідка

    Опубликовано: 2022-11-15 14:40:09

    Зміни світлового дня, температури та погоди вплинуть на перебіг війни в Україні як для російських, так і для українських військових. Про це у Twitter повідомила розвідка міністерства оборони Великої Британії, передає УНН.

    Цитата

    "Зима змінить умови війни як для російських, так і для українських сил. Зміни світлового дня, температури та погоди створять випробування для воїнів. Будь-які рішення, які прийматиме російський Генштаб, частково залежатимуть від настання зими", – ідеться у повідомленні.

    Деталі

    Оскільки світловий день скоротиться до менше ніж 9 годин на день, порівняно з 15-16 годинами в розпал літа, це призведе до меншої кількості наступальних дій і більш статичних оборонних ліній, повідомили у розвідці.

    Крім того, середня температура знизиться з 13 градусів – у період з вересня по листопад, до нуля – у період з грудня до лютого. Війська, які не мають зимового одягу, з великою ймовірністю можуть постраждати від ран. Також  вікно "золотої години" для порятунку тяжко пораненого солдата скорочується приблизно наполовину, що значно збільшує ризик контакту з противником.

    Цитата

    "Сама погода, ймовірно, призведе до збільшення кількості опадів, швидкості вітру та снігопаду. Це створюватиме додаткові виклики і без того низькому моральному духу російських сил та спричинить проблем з обслуговуванням обладнання", – зазначили британські розвідники.

    Вікторія Данильченко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.